Fyra månader

Tove är fyra månader idag och den senaste månaden har hon hunnit med lite nya saker. På golvet ligger hon inte still längre, utan hon vänder och vrider på sig. Från mage till rygg och från rygg till sidan kan hon vända sig (hon kan nästan vända till mage, men fastnar på ena armen), men framför allt så brukar hon rotera runt på filten, så att hon hamnar (åtminstone delvis) utanför filten.

Hon har fått börja så smått med smakportioner, men än så länge har hon bara smakat potatis och morot (bägge verkar vara ok) och idag fick hon även lite gröt (vanlig havregrynsgröt). Favoritmaten hittills är helt klart gröten.

Annars gillar Tove att sitta och kanske ännu mer att stå, däremot så tycker hon fortfarande inte om vagnen. En kort period gillade hon att sitta i vagnen, men numera är det sällan hon vill det heller.

På dagen tycker hon allt som oftast att det är onödigt att sova och kan ibland vara lite trött och sur framåt eftermiddagen. Oftast blir hon dock lite gladare av att hänga i sjal eller sele, åtminstone om hon får vara vänd framåt och spana på världen.
Om mig

Du kan skriva till mig på tove snabel-a freyhult.net, men jag tror att någon tjuvläser min post.

Bloggintresserade